Dioptrijske naočale

21740aDioptrijske naočale utječu na naš izgled i svakodnevni život. Mi ozbiljno shvaćamo naš posao i usluge koje pružamo jer znamo koliko su dobar vid, ali i izgled važni za svakodnevno funkcioniranje i prezentiranje kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Izborom dioptrijskih stakala i okvira sami utječete na svoju osobnost i prezentaciju. Izrazite svoj karakter ili sliku sebe kako želite da Vas ljudi vide. Budite dinamični, smireni, strogi ili ozbiljni, ekstravagantni ili decentni pomoću odabira odgovarajućeg dioptrijskog okvira i stakala iz naše velike kolekcije.


wmpoliceherreraraybanvoguebellingereyeqfilamexxstingcatguessoneillmarcianolightec


William Morris

William Morris London

Muškarci i žene Londona su pojedinci željni zabave. Njihov pogled na naočale je da su naočale modni dodatak, a ne nužnost. Vole boju koliko i dizajn, gdje ova kolekcija nudi savršeni spoj.

William Morris Black Label

Uzimajući inspiraciju iz klasičnih filmova 60-ih, Black Label dizajn ima nepogrešivu osobnost. Zajedničko obilježje kolekcije je jasan rez, bogate boje plastike u kombinaciji sa srebrnim vrhom na kojem je istaknut William Morris monogram.

William Morris Wills

Ova kolekcija je za mlade dječake i djevojčice koji vole retro look s različitim bojama. Oni već znanu što žele kada je riječ o modi i ne boje se pokazati svoju individualnost.

William Morris Ethernal

“Ethernal” žena je 40 +, blistava, sofisticirana, uvjerena, ženstvena i strastvena. Ona cijeni detalje u dizajnu i boji te želi ostati mlada i  u kontaktu s modom.

William Morris Classic

“Classic” muškarac je 40 + i daleko od krize srednjih godina, on je siguran muškarac koji se brine o svojem izgledu. On nije modna žrtva, ali je moderan i prati svjetske modne trendove, dok u isto vrijeme cijeni kvalitetu i udobnosti. On ne treba marku da se osjeća sigurno.


Bellinger

BELLINGER je danski dizajn u najboljem obliku. Bellinger su visokokvalitetni dioptrijski okviri koji su dizajnirani sa jedinstvenim detaljima i osjećajem zabave. BELLINGER je osnovan 2003 od strane dizajnera Malene i Claus Bellinger Diederichsen. Ambicija je bila, i još uvijek je, dizajn dioptrijskih okvira visoke kvalitete za one koji se vole isticati.

Bellingerov cilj je poslati poruku, ostaviti dojam, potaknuti Vas da osjećate … nešto. Sreća, radost, strast, cool …? Bellinger neće biti nevidljiv, siv, bez okusa. Uvijek će imati taj dodatni okus, što ga čini zanimljivim. To može biti u oblicima, ili u detaljima – to može biti njegova jedinstvena kombinacija boja ili zareza – to može biti i kombinacija materijala.

Bellinger je također fokusiran na inovacije. Stvara i dizajnira inovativane naočale sa smislom za nešto novo i jedinstveno – pokušava ići tamo gdje još nitko nije bio. Bilo da je oblika, boja, materijal, rezanje ili jedinstveni detalji. Ne ide se za jednostavnim i jednostavnim rješenjima.

www.bellinger.dk


Eye Q kolekcija

eyeqEye Q kolekcija nudi našim kupcima kvalitetne dioptrijske okvire po pristupačnim cijenama. Radi se o okvirima inovativnog dizajna koji pokrivaju sve vrste potreba naših kupaca, od klasičnih rješenja do modernih kombinacija živih boja.

Eye Q dioptrijski okviri su već prepoznati od strane naših kupaca kao kvalitetno rješenje sa garancijom. Omjer cijene i kvalitete je najveća prednost ove kolekcije i omogućuje Vam češću kupovinu naočala te kupovinu drugog para naočala za sport, igru s djecom, nošenje po kući i slično.

Pokažite Vaš IQ pametnom kupovinom dioptrijskih okvira iz Eye Q kolekcije.