Usluge

Kontrola vida

img_3752

Izrada Vaših dioptrijskih naočala ili kupnja kontaktnih leća zapo­činje kontrolom vida. U svim poslovnicama MIBO Lens optike možete istu obaviti besplatno uz stručno savjetovanje opto­metriste i doktora oftalmologa. Kontaktirajte MIBO Lens poslovnicu u Vašem gradu i rezervirajte termin za pregled.

Ugradnja

bl-slide-3

Sa sve elegantnijim i decentnijim izvedbama dioptrijskih okvira, ugradnja stakala postaje sve zahtjevniji dio procesa izrade dioptrijskih naočala. Naš stručnjaci s više godišnjim iskustvom vrše ugradnju svih dioptrijskih stakala u sve vrste dioptrijskih okvira čime kupac ima zadovoljstvo neograničenih kombinacija pri odabiru najboljeg rješenja za svoje dioptrijske naočale.

Stručno savjetovanje

yw-slide-2

Pri odabiru dioptrijskih okvira i stakala potrebno je uskladiti zdravstvene i estetske aspekte, ali i Vaš budžet. Naše osoblje Vam pomaže i savjetuje Vas pri odabiru kako bi Vaše dioptrijske naočale bile optimalna kombinacija optičkog pomagala, estetskog dodatka, dioptrijskih stakala i Vašeg budžeta. Naš krajnji cilj je zadovoljstvo korisnika kroz dobar vid i izgled po razumnoj cijeni.

Popravak

fixing

U današnjem dinamičnog životu neke nezgode se jednostavno ne mogu izbjeći, jedna od tih su potrgane naočale. Bez obzira na uzrok, naši majstori su spremni za sve vrste popravaka i s visokim postotkom uspjeha popravljaju Vaše potrgane dioptrijske naočale. Posebno za naše stalne klijente nudimo značajan popust na popravke, a u slučaju da se naočale ne mogu popraviti nudimo zamjenu dioptrijskih okvira ili leća po povoljnijim uvjetima.


Savjeti

naprezanje-oka