U MIBO Lens optikama nudimo vam širok izbor kontaktnih leća renomiranih svjetskih proizvođača te široku paletu svih proizvoda vezanih uz kontaktne leće.

Za vjerne kupce imamo program lojalnosti s raznim popustima kako na kontakte leće tako i na dodatni asortimankao što su otopine za održavanje.

Potražite u našem web shopu!
Kontaktne leće

Mekane kontaktne leće

MIBO Lens Optika Vam nudi kontaktne leće u rasponu od dnevnih do godišnjih. Te leće su posebno mekane i pružaju optimalnu higijenu. Meke kontaktne leće su napravljene od silikon-hidrogela, ugodne su za nošenje jer se oko lako prilagođava na njih i gotovo se uopće ne osjete.

Kako bi odabrali leće koje su najbolje za Vas, naši stručnjaci će provesti s Vama detaljne konzultacije o Vašim željama i potrebama. Biti će objašnjene prednosti i mane različitih vrsta leća.

Nakon kontrole vida i konzultacija kontaktne leće se stavljaju uz našu asistenciju i daju na probno nošenje.

Želite promjeniti boju očiju?

Kontaktne leće u boji koje nudi MIBO Lens Optika Vam to omogućavaju. Imamo široku paletu boja kako za tamne tako i za svijetle oči. Biti ćete iznenađeni kako ćete veliki utjecaj postići s ovim malim lećama. Velika prednost je što vid nije oslabljen, jer je prostor ispred zjenice transparentan kao i kod normalne kontaktne leće.

Kontaktne leće u boji omogućavaju dovoljnu opskrbu kisikom i ugodne su za nošenje tijekom cijelog dana. Dostupne su kao dnevne i mjesečne leće. O mogućnostima primjene i bojama informirajte se u najbližoj poslovnici MIBO Lens Optike.

Savjetovanje

Svaka kontaktna leća ima svoja razna složena svojstva, stoga u MIBO Lens Optikama dajemo detaljne savjete kako bi odabrali najbolji tip leća za vaše oči. Kontaktne leće su male, okrugle i prozirne. Svi pomisle: jako jednostavno, ali nije uvijek tako. Treba obratiti pozornost na više stvari, kao što je to zakrivljenost rožnice, promjer leće, suzni film…

Danas gotovo 90% ljudi može nositi kontaktne leće. U održavanju i rukovanju kontaktnim lećama se bolje snalazite nego što u početku mislite.

U ponudi MIBO Lens Optike su probne kontaktne leće koje možete nositi i isprobati besplatno bez obaveze.

Dođite i uvjerite se sami.

Sunčane naočale

Sunčane naočale su važna zaštita, kao i modni detalj. Kombinirajte kontaktne leće i sunčane naočale. Nošenje kontaktnih leća omogućava vam odabir bilo kojeg modela sunčanih naočala iz bogate ponude MIBO Lens Optike koja je prezentirana ovdje.

Kod odabira sunčanih naočala posebno treba obratiti pažnju na kvalitetu leća u sunčanim naočalama, preporučamo sunčane naočale sa polariziranim lećama.

Veliki izbor sunčanih naočala
Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

MIBO Lens Optika

Optika s dugogodišnjom tradicijom